Zinow Genealogy Website

The history of the Norwegian Zinow family, and their connected families of Lorentzen, Hugaas, Schøyen, Møller, Skrogstad, Høyem, Reitan, Brinchmann, Sværen, Harbo, Bernhoft, Hiorth, Linge, Tjomsaas, Cudrio, Borlaug, Husabø, Børsheim, Coucheron, Irgens etc. ...and for our beautiful long-haired dachshund; Tina

Share Print Bookmark

Notes


Matches 6,251 to 6,300 of 16,357

      «Prev «1 ... 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 328» Next»

 #   Notes   Linked to 
6251 Farmor Klara nevner i sitt brev at barnebarnet Klara er strømpestrikkerske for sin far Sverre, og ikke bare til han:

...Clara er saa flink til at strikke, hun strikker alt dem behøver til baade store og smaa, vi ser aldrig hende uten at hun har en strikning, enten jumpere eller strømper...

...foresten er hun flink i alt haandarbeide, ja hun er flink i alt baade i huset og med tøiet hun slegter vist ikke paa sin mor, garn for dem frit av komunen... 
Lorentzen, Klara "Stenkløv" (I729)
 
6252 Farmor Klara skriver allerede 1.desember til Chicago for å fortelle at de har vært i barnebarnet Randis konfirmasjon.
Hun følger videre opp med er brev datert 5.desember 1935:

Ja nu har vi da været i Confirmation hos Carl og der var rigtig hyggeligt der var som vanlig mange mennesker, og alt var rigtig kjækt, meget god mat og lidt skjenk men bare pasende saa ingen blev fuld, saa alt gik saa fint.

Olaf og Marie og Sofus og Karen var der og Gusta, og Sverre og Hildur Ragnar og Härdis, Hilmar og Ella og Soffa Sande og Gartneren og Katti, Ingeleiv og Johnsen var bet men kom ikke, for Ingeleiv havde ingen til at passe, da Ellen nu har plats, hun passer en liten gut og har ti kr maaneden,

Randi var saa pen som Confirmant hun har hvit blank Silkekjole, og den var pent syd, og rød andendags Kjole og pen Kaabe, og hun fik mange pene ting, og Kr 70.00 i penge, vi kjøbte ingen ting vi gav hende 10 Kr, og hun var godt fornøiet,

vi reiste til byen lørdag og laa hos Ingeleiv nat til Søndag gik saa i Kirken søndag og kjørte saa Bilen sammen med Carl og Aagodt og Randi og Gusta, saa laa vi hos Carl til mandags formiddag.. 
Lorentzen, Randi Aagot "Nedrelid" (I45)
 
6253 At least one living or private individual is linked to this note - Details withheld. Living (I21236)
 
6254 Farmorens bror, Erik Solberg, hadde Martin boende hos seg under tellinga i 1875. Martin sto oppnevnt som Tyende. Hugaas, Martin Karelius (I1157)
 
6255 Farnes nye kirkegård. Åsberg, Svanhild Lovisa "Sværen" (I8045)
 
6256 Fars brev til datteren Ruth i Chicago, skrevet den 17.juni 1936:

Hallo Ruth og Einar!

Har nu vært i byen med pengene vi modtok igår, beløpet er nu kommet til 1500 og vel det, det stemmer vel? - Har ellers ikke någet å skrive om, jeg har fortsat en del maling indvendig av huset i 2den etage - 1ste skal males i løbet av høsten - foresten går tiden med til ugræs og vanding, - her har vært lite av regn i Trøndelag - så der er stor vandmangel især her på Blåkammeren.

Hils Laura at venter på den kortstok - som Hun skrev om - og sig hende en tak fra mig, hils også Gusta.

Lev vel allesammen og vær hilset fra Far. 
Family: Oskar (Oscar) Lorentzen / Klara (Clara) Hugaas, "Lorentzen" (F13)
 
6257 Fars brev til datteren Ruth i Chicago, skrevet den 17.juni 1936:

Hallo Ruth og Einar!

Har nu vært i byen med pengene vi modtok igår, beløpet er nu kommet til 1500 og vel det, det stemmer vel? - Har ellers ikke någet å skrive om, jeg har fortsat en del maling indvendig av huset i 2den etage - 1ste skal males i løbet av høsten - foresten går tiden med til ugræs og vanding, - her har vært lite av regn i Trøndelag - så der er stor vandmangel især her på Blåkammeren.

Hils Laura at venter på den kortstok - som Hun skrev om - og sig hende en tak fra mig, hils også Gusta.

Lev vel allesammen og vær hilset fra Far. 
Family: Einar Zinow, "Skøien" / Ruth Lorentzen, "Zinow" / "Skøien" (F8)
 
6258 Fars navn Hønerød? Christensen Mosserød, Christen (I6831)
 
6259 Fars navn oppgitt i USA 1921 til å være Nels Nelson med fødested Norge. Waaland, Bertha "Zinow" (I14280)
 
6260 Fars navn oppgitt til å være Lars i 1956. Larsen, Laura "Zinow" (I7564)
 
6261 Farsarven solgte Gulbrand videre i 1822 til forpakter på Rolighet, Peter Hjelti. Poulsen Rosenberg, Gulbrand (I3819)
 
6262 Fartegn Filippusson til Semeleng som mange tidligere antok var stamfar for Losna ættas etterkommere i Hardanger (og Valdres?). Han kom i følge Sollied og Velde som nevnt til Semeleng i Valdres, og må vel være født på slutten av 1300-tallet.

Velde skriver at Fartegn nevnes i et brev fra 15.mars 1424 (DN II nr. 679) sammen med Jogrim Audunson, som var far til hans kone, Magnhild Jogrimsdatter. Jogrim er i dette brevet nevnt sammen med Audun Rolvson, som Velde antar er hans far. Løberg stiller spørsmålstegn ved dette, og tviler også på at Fartegn kan ha bodd på Semeleng. Brevet er utstedt på gården Semeleng, og Fartegn må være gift til gården med Magnhild Jogrimsdatter.

Fartegn Filippusson er også nevnt i et brev datert 7.januar 1451 (DN II nr. 791) sammen med Magnhild, som da sies å være hans hustru.

Diplomatarium Norvegicum (volumes I-XXI). B.II s.506. Nummer: 679. Dato: 15 Marts 1424. Sted: Similengjar.
Brevtekst (fra den trykte utgaven):

Ollom monnom þæim sæm þætta bref sia ædhær høyra sendha Audun Rolfs son Jogryma Audun son Farþækn Filippus son ok Siugurda Vlfreks son q. g. ok sina mær viliom ydhær kunnikt gæra at mær varom þær i hia ok høyrdom a en Ellinggar Sigvatz son kendest þæt firir os at han hafdhæ selt Finvidhæ Jons syne sva mykla jordh som han atte j Kios som liggær j Hordins kirkiu sokn a Valdresæ frialsa ok hæimola firir huorium manne vndan sær ok sinom ærvingiom honom ok hans ærvingiom til æuærdælego eygho mædhær lutom ok lunnyndom ok mædhær ollu þy til þæira jardar hæuær læget fra forno ok nygio vttan gards ok innan mædhær fiski ok fyglli mædhær tæighom ok til lægiom til rætra ændha mærkia. jtem kendest ok fyrnemdhar Erllingær Sigvasson mædhær fullo handabandæ at han hafdæ vp boræt af Finuidhæ Jons syne ii half stykkæ got ængelst klædæ ok fiorar gandgandæ kyr ok var þær mædhær loken fyrstæ peningar ok øf(s)tæ ok allær þær j milliom æfter þy som j kaup þæira kom firir allt øfra Kiios ok engho vndhan skildho j þæssaræ jordh. Ok til mæira stadfæsto ok sannynda hær vm sætter Erlinger Sigvatz son fyrnemdar sit insigllii mædhær vorom insigllum firir þætta bref ær giort var a Similængiom
midvikudagen fyrsta j fasto anno domini mo cdo xxo quarto. 
Filippusen på Semeleng, Fartegn (Farthinn) (I1687)
 
6263 Fartegn Matsons andre sønn, Samson Fartegnson, bodde på Store Linga i Strandebarm.

Han nevnes i lensrekneskapene for 1563 blant de jordeiende bønder og som sagbrukseier.

I 1591 representerte flere kjente menn Sunnhordland ved kongehyldningen i Oslo. Blant de delegerte var Johannes Lauritsson (Galt) på Torsnes, Samson Fartegnsson på Linga og Olav Bagge i Valen.

I 1612 foregikk det et skifteforlik mellom barna til Samson Fartegnson og Herborg, der bl.a. Øyerhavn skog- og sagbruk, som eies av arvingene, er nevnt.

I 1613 nevnes - Sambsing - på Store Linga i en herredagsdom og dette må være Samson Fartegnson som fremdeles bor på Linga.

I et annet dokument oppsatt under vårtinget på Strandebarm Skiprede den 13.mars 1638 finner vi dette:

Holger på Meland i Ullensvang sogn i Hardanger len, Pharten Samsonson på Storlinge i Strandebarm Skipreide og Magdalene Samsonsdatter på Nesse sammesteds, samtlige søskende, samt Axel Samsonson på Meland i Skjold sogn i Ryfylke Len på egne og Christen Philippussons vegne og Torger Sjuson på Lillefosse i Strandebarm skipreide på sin Hustru Doreta Samsonsdatters vegne - som er brødrebørn - erkjende at have med samtykke av hustruer, slekt og frender solgt til erl. og beskeden Md. Nils Brøneldsen på Nes i Strandebarn skipreide og hans hustru og arvinger halvparten i Ørhavns Sagegrund og fjerdeparten i Ørhavns skog på Varaldsø i Strandebarm skipreide, som Sjur (Sigvard) nu påbor, hvorfor de have modtaget den avtalte pris 27 riksdaler...

Under dette dokumentet ser vi at Fartegn Samsonson brukte et våpen, som i noen grad likner på det gamle Losna-våpenet.

I NST. b.I, s. 186 anføres:
Det kan ikke være minste tvil om at dette merke er en endring av Losna-våpenet.
Andre er senere kommet til å tvile på denne skråsikkerheten. 
Fartegnsen på Linga, Samson (I343)
 
6264 Fartegn Matsson (Fforthen Matssen Wdj Quindehærrit) nevnes i Kvinnherad i 1518, og her ble han boende så lenge han levde.

Han var altså en forholdsvis ung mann under Kristian den 2.s terrorregime i perioden 1506-1523.

Fartegn er ofte nevnt som lagrettesmann.

Han bodde en tid på gården Seim i Kvinnherad, admiral Kristoffer Trondsons opprinnelige slektsgård før Kristoffer på 1540-tallet fikk det danske - Eskildsø - som sin setegård mot å love danskekongen at han ikke skulle vende tilbake til Norge. Før det var Kristoffer blitt forlenet med Ebeltoft Kloster på Sjælland. Fra 1530-årene til sin død, bodde Fartegn på Ænes i Kvinnherad.

Den 29.oktober 1530 (DN II nr. 1101) blir Fartegn Matsson nevnt sammen med brødrene sine. Han nevnes sammen med sine brødre som væpnere den 7.september 1532 (DN II nr. 1105) og i et diplom datert 27.november 1532 (DN III nr. 1128). Fartegn Matsson (Matssønnene) (Ormeruter) på Ænes nevnes av våpen 1532. På Ænes, Bergenhus len, og på Randa i Hjelmeland skipsrede, Ryfylke.

Slik står det:

...hiillsze wij efftherschreffne Farthen Mattszønn boendes paa Æness Siuordt Mattsszønn paa Tallge oc Oluff Mattsszønn paa Tysszenn, szamføddebrødre aff wabenn.

Noe felles familievåpen har de ikke ført, for under flere dokumenter har de segl med ulike bumerker. Tord Matsson har dog under et brev brukt et våpen, en rutestav med slanger. Også Fartegns sønnesønn, Fartegn Samsonson på Linga brukte i 1638 et våpen som likner litt på Losnavåpenet og på Tord Matssons våpen. Som flere andre av våre lavadelsslekter gikk også denne slekta senere over i bondestanden, der vi atter møter dem igjen i bondearistokratiet som lensmenn, lagrettesmenn og ofte som førere for bøndene.
I 1557 er Fartegn nevnt i en herredagsdom i Bergen.

Fartegn Matssøn bodde 1518 paa Seim i Kvinnherad. Seim tilhørte senere Christoffer Trondssøn (Rustung) og kom derefter til dennes datter Margareta, (gift 1. med Jørgen Pederssøn til Onarheim, 2. Amund Lauritssøn Dal).

Dette sammen med herredagsdommen av 1578 tyder paa at det paa en eller annen maate har været en forbindelse mellom Fartegn Matssøns og Christoffer Rustungs ætter uten at det for tiden kan paavises.

I 1532 skriver Fartegns sig til Ænes, som han hadde overtatt etter broren Olav, her bodde han endnu 1563 og maa da ha været meget gammel...

Fartegn Matssøn hadde flere barn. Det maa saaledes sikkert være en søn av ham, som omtales i en dom, som ogsaa findes i den før omtalte protokol (Thott 1279 fol.). Denne avskrift som mangler indledningen. men vel maa være fra før 1570- eller 1580-aarene, er av følgende indhold:

For retten møtte Mats Farteignssøn med sin hustru Sigri (Syri) Jacobsdatter paa den ene side og paa den anden Sigrids barn med hendes første mand sal. Lauritz Gautessøn, Jacob og Samson Lauritssønner, som hadde stevnet hverandre ang. skiftet af Laurits' faste gods.

Dommen gik ut paa at Sigrid skulde beholde det odelsgods i Sogn, som hun hadde arvet efter sine forældre, mens Jacob og Samson skulde ha farens odelsgods, som denne hadde arvet efter sine forældre. Denne Mats Fartegnssøn, som altsaa var gift med Sigrid Jacobsdatter, har kanskje efter sin far bodd paa Ænes. Hans søn er sandsynligvis Anders Matssøn paa Ænes, som nævnes allerede 1603 og længe efter; denne eiet meget jordegods og hadde stor etterslegt. Hans datter Kristina var saaledes gift med Anders Hanssøn paa Vaage av den gamle Onarheimæt.

Mats Fartegnssøns stedbarn, Jakob og Samson maa være identiske med de 2 eldste kjendte medlemmer av slegten Slee, Jakob Slee i Uppdal (ca. 1600) og Samson Lauritssøn (Slee) paa Kjærland, død 1617. Disse har altsaa vært brødre og sønner av en Laurits Gautessøn, som maa ha levet omkring midten av det 16de aarhundrede og som sandsynligvis er identisk med Laurits Gautesson (Dal), som netop neævnes i 1550, men forøvrig et litet kjendt.

Slegterne Slee og Dal vites begge at ha eiet jordegods i Sogn. Herved blir da disse slegter agnatisk knyttet til hverandre; at de forskjellige grener ikke fører samme tilnavn har ingen betydning.
Navnet Dal føres saaledes kun av en enkelt gren av den slegt som almindelig gis dette navn.

Om disse slegter se:
Hardanger 1919, s. 9 ff., og 1924 s. 49. Medd. fra Det norske Riksarkiv II s. 153.

Fartegn Matssøn hadde, som bekjendt ogsaa sønnen Samfson Fartegnssøn, som nævnes 1563 som eier av jordegods i Strandebarm, hvor han endnu 1597 bodde paa gaarden Børseim (Birgisheim).

Nu nævnes der en yngre Samson Fartegnssøn paa Linga i 1591 og utover; denne døde 1627 og sies da at være over 90 aar gammel. Naar Espeland opfører Samson paa Linga som sønnesøn av lagmand Niels Jenssøn til Simling er dette efter tidsforholdene urimelig, da Samson jo er født i 1535. Samson paa Linga har imidlertid intet at gjøre med Niels Jenssøns slegtsgren.

Som barn av Samson paa Børseim nævnes Haldor Samsonssøn paa Vik og Gotskalk Samsonssøn paa Sundal, som var gift med Magdalena Lauritsdatter (Galtung), og mulig en datter Herborg.

Som barn av Samson paa Linga nævnes bl. a. Fartegn paa Linga, Holger paa Mæland i Ullensvang og Axel paa Mæland i Skjold. Et diplom av 1638 vedr. dette kuld er kjend (Medd. fra Riksark. II s. 140), men gir ikke klarhet.

Det findes en herredagsdom, dat. Bergen 12.juli 1599 (N. H. D. V. 133), hvor Samson Fartegnssøn paa Linga omtales sammen med endel personer, som maa ha været hans slegtninger.

Dommen angaar gaarden Amble i Sogn. Her optrær den før neævnte Axel Axelssøn paa sin hustru Barbara Olufsdatters vegne, likeledes en Orm Olufssøn paa Skiftun i Ryfylke. Det omtales ogsaa her at dette gods ikke var blit skiftet mellem de 2 søstre hustru Margrete og hustru Anna. Disse maa sikkert være de 2 førstnævnte døtre av Fartegn Filippussøn paa Simling. De i dommen nævnte Barbara og Orm har vel vært søskende.

En annen søster av Orm, Liva Olufsdatter var gift I. med Jacob Koll til Næsse i Ryfylke og 2. med Aage Olufssøn (se Koll-ætti i Ryfylke av Asgaut Steinnes).

Disse søskende maa ha været knyttet til Losna-ætten og kunne antas at være barn av Olav Matssøn til Tysse.

Kilde:
Henning Sollied og P. R. Sollied. Losna-ætten. Norsk Slektshistorisk Tidsskrift bind I s. 22 -24. 
Matsen på Ænes, Fartegn (I344)
 
6265 Fartegn nevnes i 1415 sammen med faren. Filippusen på Semeleng, Fartegn (Farthinn) (I1687)
 
6266 Farver/garver hos Schjølberg, som lå bak Harmonien.

Nevnt som farver i adresseboka fra og med 1897.

I 1925:

Farveriarbeider. 
Lorentzen, Johan Sophus Munch "Sofus" (I504)
 
6267 Fastrada, født i Franconia, var datter av (den antageligvis thüringske-mainfrankerske) greven Radulf (Raoul 3) av Franconia og Aeda av Baviere. av Franconia, Fastrada (I6566)
 
6268 Father: Sobhi Is-Haq. Mother: Kawkab. al Shihabi, Samir (I22472)
 
6269 Fattigforstander Johan D. Brandt er enkemann under folketellingen i 1900. Brandt, Johan Ditlev (I9238)
 
6270 Fattiglem Anne Christensdatter 72 år.

Ektemann står oppført som Stener Ketilsen, og Anne var bosatt på Moe. 
Christensdatter Mosserød, Anne (I6634)
 
6271 Fattiglem Sakarias Kristoffersen, enkemand, ble jordfestet 25.februar etter at begravelsessermonien hadde blitt holdt i kirka 14.februar 1894.

Det står at han ble født i Egge sokn i 1810, og hadde bopæl Skjefloplads (?) 
Christophersen Fjeset, Zacarias "Skjefloplads" / "Hegge" (I3777)
 
6272 Fécamp, Seine Inferieure (28.august?). av Normandie, Richard "Richard 2" (I4458)
 
6273 Fécamp, Seine Inferieure. av Normandie, Eleonore (I4455)
 
6274 Fécamp, Seine Inferieure. av Normandie, Richard "Richard 2" (I4458)
 
6275 Fécamp, Seine Inferieure. av Bretagne, Judith (I4459)
 
6276 Fécamp, Seine Inferieure. av Normandie, Richard "Richard 1" (I4463)
 
6277 Fécamp, Seine Inferieure. av Normandie, Richard "Richard 1" (I4463)
 
6278 Fécamp, Seine Inferieure. av Normandie, Emma (I12183)
 
6279 Fécamp, Seine Inferieure. Papia (I12184)
 
6280 Fécamp, Seine Inferieure. av Normandie, Papia Fitz Richard (I12216)
 
6281 Feda Thornsen Schive, Søren (Søfren) (I8857)
 
6282 Feiret gullbrullup 7.november 1935, og bosted nevnt som Innherredsveien 67 B i Arbeider-Avisa. Hugaas, Martin Karelius (I1157)
 
6283 Feiret i Frimurerlogen etter vielsen. Family: Oscar Lorentzen / Bergljot Rosmæl, "Lorentzen" (F55)
 
6284 Feltartilleriets underbefalsskole 4.klasse (karakter: 1,899 meget godt). Eide, Johan Martin (I601)
 
6285 Fenr à la suite ved 3. Trondhjemske nasjonale Infanteriregiment 23.oktober 1788.
Overført 2. Trondhjemske med samme grad og posisjon 29.mai 1789.
Sekondleutnant ved samme regiment’s Vigske kompani 10.mai 1793.
Forflyttet til 1. Gevorbne grenaderkompani 30.desember 1795, derfra til Opdalske kompani 1806 og endelig til Børsenske kompani fra 1807. 
Steenbuch, Hans Bernhard Jørgen (I2350)
 
6286 Fenrik Alf Osvald Møller, Randgårds jordet fyller 60 år i dag. Møller arbeider nå ved Feltartilleriregiment nr.2 på Smestadmoen, men han begynte sin militære løpebane lenger nord i landet, forteller en av hans arbeidskamerater. Han er født i Malm herred i Trøndelag i 1908, og begynte på rekruttskolen allerede som 20-åring. Siden 1940 var han sersjant, og under krigen virket han i Hålogaland Ingeniørbatal-jon som salmaker. Møller deltok under hele krigen i Nord-Norge, og har siden fortsatt i militærtjenesten til dags dato. I 1947 ble han flyttet til Bergbataljonen på Voss, som var hans siste arbeidsplass før han begynte på Smestadmoen. Som eksempel på hans militære ferdigheter kan nevnes at Møller tok skarpskyttermerket i sølv for 2 år siden. Møller, Alf Osvald (I34)
 
6287 Fenrik ved Nordenfjeldske dragonregiment 1730.

Samme år ved det Guldalske kompagni.

Premiereløjtnant ved samme regiments Stjørdalske kompagni 1731, men forflyttet til Værdalske kompagni 1737.
Kaptajns karakter samme år.
Virkelig kaptajn og chef for Nordre Nordenfjeldske landeværnskompagni 1747.

Forflyttet til chef for samme regiments Oplandske (Stangske) linjekompagni 1749.

Ved omorganisering 1750 blev han med sit Stangeske kompagni overført til 3. Søndenfjeldske nationale dragonregiment.

Sekundærmajor 1750. Boede 1750 på Godager.

Fik Ringsakerske kompagni 1751. Virkelig major 1752. 
Mohrsen, Bastian (I12571)
 
6288 Fer Annunci. Pedersen Haarsager, Zacharias "Kirkemyr" (I1790)
 
6289 Fer. 3 Pent. Siursen Berg, Ole (I13086)
 
6290 At least one living or private individual is linked to this note - Details withheld. Living (I1074)
 
6291 Ferdinand Gunnerius Mørch var fra Øvre Ormerud i Oppegård og Lilleby på Bekkelaget. Han var 1 av 7 søsken.

Han giftet seg relativt sent og flyttet etter kort tid til Hunndalen der han var verksmester ved Gjøvik cellulose. Familien bodde i det som fortsatt heter Mørkvillaen.

I 1897 tjente verksmester Mørch 233 kroner.

Kilde:
Fra ødegård til industrisamfunn. Raufoss før 1905. Av Erik Langedal. 
Mørch, Ferdinand Gunnerius (I17186)
 
6292 Fest Trin... Gabriel Adamsen Høvig 72 aar gl. i min svaghed. Adamsen Villingstad, Gabriel "Høvig" / "Berendt" (I10903)
 
6293 Fest Visit Maria. Knudsdatter Stafrum, Kari (I1745)
 
6294 Fest. Circumc. Xsti: Gravfest Marit Krigsvold 78 aar gl. Sivertsdatter Bjerkenaas, Marit "Krigsvold" (I1615)
 
6295 Fest. Epiph.

Faddere var Anders Lillebudal og Kari Pladsen. 
Larsen Lillebudal, Anders "Buedahl" (I1185)
 
6296 Fest. Visit. Marie.

Faddere:

Jørgen Bernhoft, Niels Klokker, Susanna Bernhofts, Giedske Hals, Kari Moe. 
Brinchmann, Agnethe (I1703)
 
6297 Fest: annunc: Mari. Jørgensdatter Solem, Gollaug (I1481)
 
6298 Fest: Annunc: Mariæ. Jensdatter Lillebudal, Giertrue (I9740)
 
6299 Fest: Circumc: Xsti.

Faddere var Lars Lillebudal og Karl Enodd. 
Jensen Lillebudal, Anders (I9738)
 
6300 Fest: visit: Mar.

Faddere for 'Guri var Peder Sundliesætter og Kiersti Krigsvoldshougen.

Samme dag:

Fest: visit: Mar: conf: 73. introd: Siur Krigsvolds qvde. 
Siursdatter Krigsvold, Guru (Guri) "Enlie" (I2593)
 

      «Prev «1 ... 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 328» Next»

This site powered by The Next Generation of Genealogy Sitebuilding v. 14.0, written by Darrin Lythgoe © 2001-2024.

Maintained by Tor Kristian Zinow.