Zinow Genealogy Website

The history of the Norwegian Zinow family, and their connected families of Lorentzen, Hugås, Schøyen, Møller, Skrogstad, Vibe, Høyem, Reitan, Brinchmann, Sværen, Harbo, Bernhoft, Hoff, Hiorth, Linge, Hytten, Tjomsaas, Cudrio, Borlaug, Husabø, Børsheim, Holteberg, Haakenby, Coucheron, Irgens etc.

Elisabeth de Bois, "Coucheron"

Female


Personal Information    |    Sources    |    All    |    PDF

 • Name Elisabeth de Bois 
  Suffix "Coucheron" 
  Gender Female 
  Person ID I13683  My Genealogy
  Last Modified 25 Aug 2015 

  Family Antonie de Mauleon, "Cucheron",   b. Abt 1580, La Rochelle, Charente-Maritime, Poitou-Charentes, Frankrike Find all individuals with events at this location,   d. Abt Sep 1639, Nederland Find all individuals with events at this location  (Age ~ 59 years) 
  Married Abt 1600 
  • Kopiert først fra Nina Lønningdal:

   Familien var adelige og inneholder navn som Narbonne, de Foix, Levis, Toulouse, de L'isle Jourdain og de Mauleon. Blant flere. De var katarer i en periode og bodde i sydvest-frankrike. Antony de Mauleon var hugenott og kom fra la rochelle til nederland, hvor han giftet seg med Elisabeth Coucheron og tok hennes efternavn.

   Hvis dette er riktig må et eventuelt giftemål ha skjedd før barna, som bruker Coucheron som slektsnavn, ble født. Etter det som kan sees fra det diverse andre har funnet ut, ser ikke Elisabeth ut til å være mor til noen av disse barna.

   Videre mottatt fra Nina Lønningdal 25.august 2015:

   Beklager, jeg har tatt feil. Elisabeth var født de Bois, datter av Noel du Bois.
   Antonie de Coucheron var sønn av Armand de Mauleon. Det betyr at jeg ikke finner ut av hvor Coucheron-navnet kommer fra. Antonies mor finner jeg heller ikke, mulig navnet kommer fra henne? Det finnes et fjell i sørfrankrike som heter Coucheron.

   fam. de Mauleon hadde på et tidspunkt ansvaret for sikkerheten i la Rochelle, mulig de måtte flykte i forbindelse med krigshandlinger. Det finnens en by og en borg som heter Mauleon, antagelig kom de derfra.

   Armand de Mauleon er faktisk også et mysterium, mulig han var uekte, men oppkalt etter sin farfar - Armand de Mauleon-Narbonne. I noen registre er det kun registrert en sønn hos hans foreldre - Hughues. Veldig spennende dette her..... Blir gjerne sittende noen timer av gangen... :-).

   http://fmg.ac/Projects/MedLands/CONTENTS.htm

   er en veldig spennende side. Virker veldokumentert.
   mvh Nina Lønningdal.
   [1]
  Last Modified 3 Feb 2017 
  Family ID F5250  Group Sheet  |  Family Chart

 • Sources 
  1. [S111] Nina Grethe Coucheron Lønningdal (Reliability: 1).


This site powered by The Next Generation of Genealogy Sitebuilding ©, v. 12.0.2, written by Darrin Lythgoe 2001-2019.

Maintained by Tor Kristian Zinow.